Rattenopvang Maarn

Rattenopvang Maarn is een particuliere, vakbekwame rattenopvang. We vangen ratten in huiselijke kring op, herplaatsen hen of bieden een permanente plek als dat in het belang van de ratten is.

Ratten verblijven hier in triple royal suites (95 en XL) of een dubbele little zoo venturer kooi. Voor koppelingen of in het geval van een nestje worden duna's (fun) gebruikt.

Ratten worden altijd, na een quarantaineperiode van minstens 2 weken, gekoppeld aan soortgenootje(s).

Ratten die buiten gevonden zijn, worden altijd getest op leptospirose (dat de ziekte van Weil kan veroorzaken). Alleen ratten met een negatieve test zullen uitgeplaatst worden.

Aan adoptie gaat altijd een screening vooraf, wij vinden het belangrijk dat ratten een geschikt verblijf, bodembedekking, voer en goede medische zorg krijgen.

Ratten zullen (zoveel mogelijk) samen met een maatje herplaatst worden, om de verhuizing zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Wanneer er al ratten aanwezig zijn, vinden wij het prettig de eerste kennismaking hier te doen om te zien of de ratten een match vormen. Daarna kan de koppeling verder thuis gedaan, met onze begeleiding of wij kunnen hier de koppeling doen. De ratten blijven dan een poosje hier logeren.

Daarnaast geven wij graag informatie aan (toekomstige) rattenbaasjes, o.a. via deze website en onze facebookpagina, maar ook via mail of messenger mogen er vragen gesteld worden.

©2018 Rattenopvangmaarn | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin